Forn de pa natural a Barcelona

Fàbrica de pa natural a Barcelona

Productes per a règim. Aliments dietètics

Des de 1964 oferim els millors articles

Els orígens de la nostra companyia es remunten a 1964, data en la qual comencem la nostra activitat com fàbrica de pa natural. El nostre primer forn va ser fundat per un alemany que, amb la intenció de donar servei al creixent turisme germà de la zona, va començar a elaborar articles especials sota la marca de NATURPAN.

A poc a poc i gràcies a un treball constant, hem aconseguit guanyar-nos la confiança de desenes de clients, en la seva majoria centre dietètics de tota Espanya.

Des del primer dia hem apostat per la qualitat dels articles i per preus realment ajustats en relació al treball artesanal que requereix la fabricació d'aquest tipus de productes. A la nostra fàbrica seguim un estricte control de qualitat, que estudia minuciosament tots i cadascun dels processos de la fabricació dels pans.

Ampli catàleg de productes

Treballem amb l'estímul addicional de satisfer les necessitats dels consumidors, persones que necessiten uns productes especials i que tenen el dret de gaudir d'uns articles sans, saborosos i, el que és més important, a bon preu. No esperin més, si volen comptar en la seva botiga amb els millors articles del sector, posin-se en contacte amb nosaltres. En NATURPAN tenim uns dels catàlegs més amplis d'productes naturals.

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.