Naturpan a Barcelona

big_89819_106223_productos_naturales_barcelona_pan_natural.jpg

Productes naturals. Pa natural

Cuidar l'alimentació ja no té per què ser alguna cosa enutjósa, car i amb articles de sabors 'diferents'. Avui dia existeix una gamma molt àmplia d'articles dietètics i per a persones amb necessitats alimentoses especials (diabètics o celíac) que són accessibles a tot tipus de públic pel seu preu, sabor i qualitat. Sota aquesta premissa venem els nostres articles per clients professionals, és a dir, botigues i supermercats que desitgin incloure en els seus prestatges articles d'un gran valor nutricional.

Fabriquem pans naturals

En NATURPAN ens dediquem, des de 1964, a la fabricació de panes alemanes, para régimen y panes especiales.

Venda de productes dietètics

A més, realitzem la distribució d'una altra sèrie d'articles dietètics, que cuiden la línia a la vegada que ofereix sabors inconfusibles. D'aquesta forma, podem oferir als nostres clients una àmplia gamma de productes, tots ells amb un denominador comú: LA QUALITAT.

Realitzar la comanda és molt senzill, tant sols han de contactar amb nosaltres a través de qualsevol dels medis exposats o, si ho preferixen, poden comprar de manera ràpida en la nostra botiga online, que presenta les millors ofertes disponibles. Realitzem enviaments al llarg de tot el territori nacional.

Contactar amb NATURPAN, la seva fàbrica de pa natural a Barcelona

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.